Caută după:

Casa taStim cu totii, drumul pana la casa mult visata este lung si anevoios. Casa este unul dintre cele mai importante proiecte pe care le intreprindem in viata, iar realizarile importante necesita eforturi pe masura.
Dar daca, in realitate, efortul e mult mai mic decat ne imaginam? Daca alegerea serviciului financiar potrivit poate simplifica extrem de mult intreg demersul.

Daca este vorba despre cumpararea sau construirea unei case, atunci pe langa gasirea locuintei potrivite trebuie sa te asiguri ca ai banii necesari achitarii ei.

Creditul ipotecar este produsul financiar care te ajuta sa iti realizezi visul.
Deoarece presupune garantarea cu un imobil si dovedirea existentei unui avans, creditul pentru cumpararea sau constructia unei case necesita o documentatie complexa a imobilului achizitionat.

Avem in portofoliu peste 15 credite ipotecare.

Iti vom putea spune care sunt creditele ipotecare la care te califici.

Iti oferim o solutie personalizata de finantare, te ajutam cu intocmirea dosarului de credit ipotecar, sustinem dosarul tau in fata bancii si iti garantam suportul nostru pana la utilizarea creditului. In plus iti oferim gratuit suport juridic cu privire la imobilul achizitionat.

Serviciile KIWI Finance pentru persoane fizice sunt GRATUITE!