Caută după:

refinantareVrei sa scapi de stresul administrarii mai multor credite, de grija prea multor rate lunare, de prea multe drumuri la banca, de prea multe obligatii financiare sau de dobanzi prea mari? E timpul sa iti aduni toate creditele intr-unul singur, mai avantajos.

Prin refinantare intelegem fie refinantarea unui singur credit sau a unui card de credit printr-un credit nou obtinut in conditii mai bune, fie consolidarea de datorii, adica refinantarea mai multor credite sau carduri de credit intr-un singur credit nou.

Creditul de refinantare iti permite gruparea unuia sau a mai multor credite pe care le ai la mai multe banci,indiferent de moneda sau daca au fost contractate pe numele tau sau al sotului/sotiei.

Prin refinantare sau consolidarea de datorii puteti obtine:

  • o rata lunara mai mica
  • o suma totala platita mai mica
  • o suma suplimentara / bani in plus

Credite de refinantare au urmatoare le avantaje:

  • se pot refinanta orice fel de credite: credite de nevoi personale cu ipoteca, carduri de credit, credite de nevoi personale, credite imobiliare, credite ipotecare
  • refinantam pana la 85% din valoarea evaluata a imobilului / imobilelor cu care se va garanta in cazul creditelor ipotecare sau imobiliare
  • se poate obtine si o suma suplimentara fata de suma vechilor credite
  • la marea majoritate a creditelor de refinantare se ofera gratuit o asigurare de viata pe toata durata creditului (costul unei astfel de asigurari daca ar fi contractata separat echivaleaza cu 0,3%-0,4% anual din valoarea soldului)

Iti oferim o solutie personalizata, te ajutam cu intocmirea dosarului de credit, sustinem dosarul tau in fata bancii si iti garantam suportul nostru pana la utilizarea creditului.

Serviciile KIWI Finance pentru persoane fizice sunt GRATUITE!